luni, 9 mai 2011

The ring ( AVERTIZAREA )

Revin in forta cu postarea promisa! Inainte de asta, va anunt ca postarile "Dirty bit" si "The last song..." asteapta si ele niste pareri, reactii etc., in special ultima. :D.
Si acum sa incepem cu putina adrenalina. Din categoria filmelor horror thriller vine un nou film scos proaspat din cuptor si anume "The ring". Nu stiu de ce se numeste asa, pentru ca imaginea pe care o veti vedea mai jos reprezinta de fapt capacul unei fantani printre care se intrezaresc razele soarelui. Sunt sigura de asta pentru ca am urmarit filmul :D :)). Oricum actiunea este foarte captivanta si nu stiu de ce filmul este sub 15. In afara de vreao 5 imagini mai creepy nu-i nimic mai scary de atat, dar asta nu e tot...e plin de surprize ;)). Daca aveti cu adevarat incredere in mine, atunci va veti face timp cu siguranta sa descarcati acest film sau, cu atat ai bine, pentru iubitorii genurilor mai normale, gen romante dramatice, va sfatuiesc din nou sa descarcati "The last song". :D.
"Fara alte introduceri si fara alte prezentari", iata link-ul care va va duce intr-o lume un picut mai creepy decat o stiti :)). Un click a desparte de trailer, "rezumat"...de lumea reala, pe care doar voi o stiti :)). 
The ring!


Un comentariu: